+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Terugblik op een succesvol event.

3 Dagen lang waren onze consultants en vertegenwoordigers aanwezig op de stand en zorgden onze sprekers met hun seminars voor een afwisselend en actueel programma in de diverse theaters én op de beursvloer.

Frank Arts, founder en CEO van Enable U, gaf op 17 april om
10:00 in Theater 2 het startschot van ons programma,
en zette daarbij de visie van Enable U op Connected en Digital Health
uiteen in zijn presentatie ‘De transformatie van ICT Integratie in de zorg.’

De toekomst van goede zorg begint bij de juiste uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Deze data zit vaak ‘opgesloten’ in systemen. Op het moment dat we deze informatie deelbaar kunnen maken, kunnen we nieuwe toepassingen ontwikkelen, processen verbeteren en hiermee een impuls geven aan de kwaliteit van zorg.

De grootste uitdaging van dit moment is dan ook te vinden in het beschikbaar maken van digitale informatie op plekken waar het relevant is. Is uw organisatie daar al klaar voor?

Highlights in beeld.

Web

Informatiestromen beveiligen met Enable U 2Secure

Beveiligingen van zowel interne informatiestromen als informatiestromen naar externe voorzieningen uit de zorgketen, en deze integreren in je applicatielandschap is allemaal mogelijk met Enable U 2Secure. Het is een belangrijke component voor elke organisatie die privacy en beveiliging van systemen on-premises en in de cloud eenduidig wil waarborgen. Met Enable U 2Secure kunnen toegangsregels (policies) eenvoudig worden gedefinieerd én worden afgedwongen. Hiermee wordt het berichtenverkeer optimaal beveiligd tussen interne systemen, maar ook extern naar landelijke voorzieningen en derde partijen.

2authorise

Controle over identiteiten en rechten met Enable U 2Authorise

Enable U 2Authorise is een waterdicht en efficiënt systeem voor het opvoeren, afmelden en veranderen van interne en externe gebruikers met bijbehorende autorisatie niveaus voor on-premises, SAAS- en iPAAS- applicaties. Met dit systeem heeft u volledige controle over identiteiten en rechten binnen alle applicaties die in uw zorginstelling worden gebruikt. Niet alleen kunnen er koppelingen worden gemaakt met diverse systemen, de oplossing is snel een eenvoudig te installeren en beheren.

Onze sprekers

headshotb&w

17 april

10:00 – 10:30
Theater 2
Frank Arts
Founder & CEO Enable U

De transformatie van ICT integratie in de zorg

De toekomst van efficiënte, kwalitatieve en patiëntgerichte zorg staat of valt bij een goede uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Iedere speler in de zorg legt digitale informatie vast over patiënten, behandelingen en resultaten. Deze data zit vaak ‘opgesloten’ in systemen. Op het moment dat we deze informatie deelbaar kunnen maken, kunnen we talloze nieuwe toepassingen ontwikkelen, processen verbeteren en een impuls geven aan de kwaliteit van zorg.

De grootste uitdaging van dit moment is dan ook te vinden in het beschikbaar maken van digitale informatie op plekken waar het relevant is. Is uw organisatie daar al klaar voor?

orlando

18 april

14:30 – 15:00
Theater 3
Orlando van Amson
Business Consultant Enable U

Bundel kennis en verenig krachten: hoe gegevensuitwisseling de lokale zorg kan optimaliseren

Lokale zorgverleners staan in nauw contact met hun cliënten en willen hen voorzien van de best mogelijke zorg. Informatie-uitwisseling tussen eerste-, tweedelijns zorgverleners en partners in de zorgketen is hierbij een belangrijke schakel.

Helaas bevind deze informatie zich vaak versnipperd in verschillende informatiesystemen en is het voor veel partners moeilijk om geïnformeerde beslissingen te maken.

Is het mogelijk om deze informatie altijd op de juiste plaats voor de juiste persoon beschikbaar te stellen? Hoe kan dit veilig en beheersbaar gebeuren en welke mogelijkheden zal dit scheppen voor zorgverleners en patiënten?

 

 

ruud

19 april

14:30 – 15:00
Theater 3
Ruud Koreman
Integratie Consultant Enable U

Veilig informatie delen met ketenpartners in de zorg

Het delen van informatie tussen zorginstellingen wordt een must. Ofwel omdat zorgorganisaties meer in ketens werken, of omdat IT-leveranciers hun oplossingen op een andere manier aanbieden.

Op het moment dat we deze informatie deelbaar maken binnen de zorgketen, kunnen talloze nieuwe toepassingen bedacht worden en processen verbeterd. Hierdoor ontstaan echter ook bedreigingen; want hoe waarborg je deze informatiedeling zonder securitylek of verstoorde dienstverlening?

Bezien vanuit de ontwikkeling die het applicatie -en organisatielandschap naar aanleiding hiervan door moet maken, bespreken we hoe we maximale veiligheid en maximale ontwikkelingssnelheid combineren en zo een impuls bieden aan de kwaliteit van de zorg.

 

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.