+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Zorg & Ict beurs

12 – 14 maart 2019
AANMELDEN

De Zorg & ICT beurs is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg.

Programma

Van 12 tot en met 14 maart zijn wij aanwezig op de
Zorg & Ict beurs 

Enable U maakt informatie digitaal toegankelijk.  Hierdoor stellen wij organisaties in de zorgsector in staat onderling informatie uit te wisselen en kunnen patiënten hun gegevens veilig en snel opvragen.

Met de expertise van Enable U kunt u als zorginstelling snel worden aangesloten op voorzieningen zoals o.a. eIDAS, Digid of eHerkenning. Deze authenticatiemechanismen zijn generiek te gebruiken voor meerdere diensten

Locatie

De Zorg & Ict beurs vindt plaats
in de jaarbeurs te Utrecht.

U vind ons op stand C040 in hal 10.

We gaan graag met u in gesprek over veilige gegevensuitwisseling in de zorg.

GRATIS AANMELDEN
eidas-label-150×150

eIDAS: eIDAS is een Europese verordening met als doel het vertrouwen in digitale
transacties voor de interne Europese markt te vergroten. Europese lidstaten hebben afgesproken dat zij dezelfde begrippen, afspraken en infrastructuur gebruiken wanneer het gaat om toegang tot online dienstverlening. Sinds september 2018 moeten Europese burgers en bedrijven bij alle Nederlandse organisaties in de publieke sector kunnen inloggen met hun eigen nationale inlogmiddel.

DIGID-1-150×150

DigiD: DigiD staat voor Digitale identiteit. Met DigiD kunnen burgers inloggen op websites van de overheid en in de zorg. Zo weten organisaties wie er inlogt.

2Identify Icon

Authenticatiemodules voor de zorg

Enable U 2Identify bevat alle modules die u als zorginstelling of (semi-) overheidsinstelling nodig heeft om te voldoen aan hogere niveaus van authenticatie. Bijvoorbeeld eIDAS en DigiD.

YES, Enable me
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.