+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Zorg & Ict beurs

12 t/m 14 maart 2019

Terugblik op een succesvol event.

3 Dagen lang waren de enablers aanwezig op de zorg en ict beurs, waar we met onze vakgenoten in de zorgsector interessante gesprekken hebben gevoerd over de toekomst van goede zorg.

Dit begint bij de juiste uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Zowel tussen zorginstellingen als over de grenzen van organisaties heen. Het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en het verbeteren van processen kan pas goed van start als digitale (patiënt) informatie op die plekken waar het relevant is ook daadwerkelijk beschikbaar is.

De grote privacy-enabler van de toekomst

Transformatie en routering van data kan al tientallen jaren goed worden ingericht, maar kan tegenwoordig veel sneller, goedkoper en veiliger dan voorheen. Maar het mooiste zit eigenlijk nog in de extra mogelijkheden die de toegang via API’s biedt. Patiënten kunnen zelf in staat gesteld worden om te bepalen waar welke informatie wanneer terecht komt: zet ze zelf aan het digitale poortje via een app met DigID. De afgegeven ‘tokens’ op basis van nieuwe standaarden zoals ‘oauth’ worden vervolgens verwerkt door de ‘policies’ gekoppeld aan de API’s. Zo wordt bij elke aanroep op het koppelvlak geevalueerd wat uitgewisseld kan worden en onder welke voorwaarden.

We kunnen op deze manier in de nabije toekomst talloze nieuwe toepassingen ontwikkelen, processen verbeteren en een impuls geven aan de kwaliteit van zorg. Meer self care, slimme IoT toepassingen en kortere, meer doelgerichte behandelingen.

Wanneer we de patiënt echt centraal durven zetten in de inrichting van informatie-uitwisseling en informatie goed, snel en veilig mee kunnen laten reizen met de patiënt, dan kan de kwaliteit én de beleving van de zorg in Nederland met grote sprongen vooruitgaan. Het wordt tijd dat de zorgsector meegaat in de mogelijkheden van vandaag: Enable U 2Connect!

Highlights in beeld.

2Identify Icon

Authenticatiemodules voor de zorg met Enable U 2Identify

Enable U 2Identify bevat alle modules die u als zorginstelling of (semi-) overheidsinstelling nodig heeft om te voldoen aan hogere niveaus van authenticatie. Bijvoorbeeld eIDAS en DigiD.

2authorise

Controle over identiteiten en rechten met Enable U 2Authorise

Enable U 2Authorise is een waterdicht en efficiënt systeem voor het opvoeren, afmelden en veranderen van interne en externe gebruikers met bijbehorende autorisatie niveaus voor on-premises, SAAS- en iPAAS- applicaties. Met dit systeem heeft u volledige controle over identiteiten en rechten binnen alle applicaties die in uw zorginstelling worden gebruikt. Niet alleen kunnen er koppelingen worden gemaakt met diverse systemen, de oplossing is snel een eenvoudig te installeren en beheren.

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.