+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Precision API Monitoring Seminar

Terugblik op een succesvolle bijeenkomst.

Op 16 oktober kwamen klanten en Enablers bijeen in Utrecht. Tijdens deze ochtend werden de voordelen en werkwijze van Precision API Monitoring uiteen gezet.

Jascha Gregorowitsch trapte af met een overview van de mogelijkheden van Precision API Monitoring op de Gateway. Hoe zorgt deze oplossing voor inzicht in de performance van onderliggende API’s en microservices?
Hierna volgde Sep Akkermans van Equalit met een praktijkcase van Precision API Monitoring. Er werden duidelijke handvatten voor de implementatie van een dergelijke oplossing geboden. Ook werd gesproken over het inbedden van een nieuwe oplossing binnen de organisatie. Tot slot ging Product Specialist Guy Vanroye aan de hand van een live demo in op de mogelijkheden van de oplossing.

Tijdens de afsluitende informele lunch was er tijd om nog even na te praten en vragen te beantwoorden.

apimonitoringseminar_UA

Lees meer over Precision API Monitoring

Benieuwd naar de voordelen die deze oplossing kan bieden? Lees meer over Precision API Monitoring.
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.