+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Terugblik 

Overheid & Integratie kennissessies 

dinsdag 3 november 2020 Integratie centraal beleggen binnen de Rijksoverheid. Hoe doe je dat?

donderdag 5 november 2020 NLX/Common Ground, de stand van zaken.

Tijdens de Overheid & Integratie kennissessies deelden we kennis, ervaringen en ideeën over relevante onderwerpen rondom integratieproblematiek binnen de overheidssector.

Op dinsdag 3 en donderdag 5 november organiseerden wij digitale Overheid & Integratie kennissessies voor de overheid.

Dit is hét digitale event waarop IT en ICT professionals uit de overheidssector (Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen) voor een middag verzamelen om kennis, ervaringen en ideeën op te doen. De sessies werden druk bezocht en de actuele thema’s riepen veel vragen op. Na elke sessie was er ruimte om hier dieper op in te gaan middels een Q&A.

Vanuit een studio in Amsterdam werden de kennissessies live gehost en uitgezonden. Sprekers waren op locatie of deelden hun kennis op afstand. Deze digitale vorm van samenkomen bewees zowel interactief als leerzaam te zijn.

We kijken uit naar de volgende kennissessies.

Dinsdag 3 november

Integratie centraal beleggen binnen de Rijksoverheid. Hoe doe je dat?

Richard Maat (Afdelingshoofd Delivery CIBG) sprak over het belang van het centraal organiseren van integratie en het versterken van het integratievermogen binnen CIBG. Ruud Koreman (Senior Integratie Consultant bij Enable U) deelde kennis rond governance van integratieteams.

Vimeo Erik

De kennissessie van 3 november gemist of nogmaals terug kijken? Bekijk hier de opname.

BEKIJKEN

Donderdag 5 november

NLX/Common Ground, de stand van zaken.

Why, How, What van NLX werd uitvoerig besproken door Eelco Hotting, Product owner NLX bij VNG Realisatie. Best practices werden gegeven door Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

Vimeo Magdalena

De kennissessie van 5 november gemist of nogmaals terug kijken? Bekijk hier de opname.

BEKIJKEN
everything connected

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.