+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Precision API Monitoring Webinar

Op dinsdag 29 januari 2019 van 11:00 tot 11:30

Inzicht en overzicht in de
prestaties van uw digitale services?

Denk niet aan die ene API,
maar aan de keten waar ‘ie
onderdeel van is!

API’s en microservices liggen aan de basis van digitale informatie uitwisseling voor uw apps en applicaties, dus inzicht in hun prestaties is van cruciaal belang voor het bieden van de perfecte digitale dienstverlening. Naarmate organisaties meer over gaan op ‘real-time’ dienstverlening in samenwerking met ketenpartners, wordt ook ketenbewaking in toenemende mate onmisbaar. De zwakste schakel in de keten beïnvloedt de gehele performance van de digitale dienstverlening en heeft direct invloed op de klantervaring ervan.

Wilt u een volledig beeld verkrijgen wat uw eindgebruiker ervaart en bovendien de mogelijkheid geven aan uw beheerorganisatie of DevOps teams om sneller problemen vast te stellen en deze effectief te kunnen aanpakken? Meld u dan aan voor het Enable U Precision API Monitoring Webinar dinsdag 29 januari 2019 van 11:00 tot 11:30.

FRANK

RADIOUITZENDING 18 JANUARI
Onze CEO Frank Arts was aanwezig bij New Business Radio om hier te spreken over veilig werkende verbindingen middels API’s en hoe Precision API Monitoring  zorgt dat elk koppelpunt tussen applicaties wordt gemonitord. De uitzending kunt u hier naluisteren:

Programma

Jascha Gregorowitsch, CTO Enable U
en Marco Zwetsloot, Integratie Consultant Enable U laten u tijdens het webinar zien waarom ketenmonitoring belangrijk is en hoe u helder inzicht verkrijgt in de performance van uw API’s en ondersteunende infrastructuur.

We laten onder andere zien hoe u alle transacties in een API Gateway voor alle individuele API’s services monitort, inclusief de correlatie met uw backend systemen.

Aanmelden webinar

Het Precision API Monitoring Webinar wordt gehouden op:
29 januari 2019
11:00 – 11:30 CET
Meld u hier aan:

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.