+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Overheid & Integratie kennissessie

26 September 2019 Utrecht

REGISTREREN

Tijdens de Overheid & Integratie kennissessie willen we graag, samen met u kennis, ervaringen en ideeën uitwisselen over relevante onderwerpen.

Waarover zou u graag van gedachten wisselen?
Geef uw voorkeur op in het registratieformulier en draag bij aan het programma.

 

U kunt uw keuze maken uit de volgende onderwerpen:

  • Common Ground / NLX 
  • Laatste ontwikkelingen rondom het Digitaal Stelsel Omgevingswet.
  • De opkomst van Internet of Things (IoT) in overheidsland
  • Integratieproblematiek rondom IpaaS en overig Cloudaanbod.

Programma

Het programma start om 13:30 en zal om 16:30 eindigen met een afsluitende borrel.

De inhoud van het programma wordt naar aanleiding van uw voorkeuren samengesteld.

We gaan graag met u in gesprek over actuele integratieonderwerpen en kijken uit naar uw deelname.

Cathy Dingemanse Comites

Gastspreker

Cathy Dingemanse, Comites

Onze gastspreker Cathy Dingemanse zal vertellen over het programma Haal Centraal, de uitdagingen en kansen die deze nieuwe manier van werken biedt en  aanverwante thema’s. Natuurlijk is er ook ruimte voor een (uitgebreide) Q&A.

Cathy Dingemanse is partner van adviesbureau Comites en realiseert digitale diensten voor de telecom-, bancaire- en overheidssector. Voor de gemeente Den Haag ontwierp zij HaagiD, de voorloper van en voorbeeld voor DigiD. Zij is gespecialiseerd in service oriëntatie, en was een drijvende kracht achter de verandering van gemeentelijke ICT standaarden. Op dit moment is zij Product Owner van Haal Centraal , waarvoor zij het investeringsvoorstel schreef. Cathy is een gedreven veranderaar door lef te tonen, kennis te delen en samenwerking te zoeken.

Locatie

Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht

Ingang-Museum-Speelklok-Steenweg-6-Utrecht-930×620

Routebeschrijving

Met de auto

Wanneer u met de auto komt en op zoek bent naar een geschikte parkeergelegenheid in het Centrum van Utrecht zijn de garages Springweg en Hoog Catharijne goed aan te raden qua loopstand. Een goedkoper alternatief is P+R Utrecht (Lunetten, Overvecht of Terwijde). Neem vanaf hier de trein, of koop een combikaartje waarmee u kunt parkeren en met maximaal 5 personen de bus of tram naar het centrum van Utrecht kunt nemen.

Met de fiets

Parkeer uw fiets vlakbij het museum in de gratis overdekte fietsenstalling aan de Zadelstraat. Het is ook mogelijk om de fiets bij het Centraal Station te parkeren en te lopen naar het museum of de fiets neer te zetten achter het museum.

Met het OV

Vanaf Utrecht Centraal Station is het 10 minuten lopen naar museum Speelklok.

Met het OV

Het museum is vanaf Utrecht Centraal Station in 10 minuten te bereiken met stadsbus 2, halte Domplein. Vanaf hier is het 300 meter lopen naar museum Speelklok.

9292
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.