+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Overheid & Integratie kennissessie

26 September 2019 Utrecht

REGISTREREN

Tijdens de Overheid & Integratie kennissessie willen we graag, samen met u kennis, ervaringen en ideeën uitwisselen over relevante onderwerpen.

De Overheid & Integratie kennissessie is hét event waarop IT en ICT professionals uit de overheidssector (rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen) voor een middag samenkomen om kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

Waarover zou u graag van gedachten wisselen?
Geef uw voorkeur op in het registratieformulier en draag bij aan het programma.

 

U kunt uw keuze maken uit de volgende onderwerpen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Common Ground en NLX bieden voor de dienstverlening? Wilt u meer weten over de opkomst van Internet of Things (IoT), de laatste ontwikkelingen bijhouden op het gebied van Digitaal Stelsel Omgevingswet? Of komt u uitdagingen tegen bij het integreren van diensten en applicaties? Bent u Afdelingshoofd/Teamleider, Projectleider IT, Architect, Beheerder of Informatieadviseur? Geef dan uw voorkeur op in het registratieformulier en draag bij aan het interactieve deel van het programma.

 • Common Ground / NLX 
 • Laatste ontwikkelingen rondom het Digitaal Stelsel Omgevingswet.
 • De opkomst van Internet of Things (IoT) in overheidsland
 • Integratieproblematiek rondom SaaS, Cloud en uitbesteding IT diensten

De inschrijvingen zijn reeds gesloten. Graag verwelkomen wij u op een volgende bijeenkomst.

Programma

13:00 Inloop en registratie met koffie en thee
13:30 Opening Dagvoorzitter Christoffel Klimbie
13:35 Introductie Frank Arts
14:00 Presentatie Haal Centraal Cathy Dingemanse
14:50 Koffiebreak
15:10 Break out sessies ronde 1
 • Common Ground / NLX
 • DSO
 • Internet of Things
 • Integratieproblematiek rondom SaaS, Cloud en uitbesteding IT diensten
15:45 Break out sessies ronde 2

 • Common Ground / NLX
 • DSO
 • Internet of Things
 • Integratieproblematiek rondom SaaS, Cloud en uitbesteding IT diensten
16:20 Samenvatting break out sessies
16:35 Afsluitende borrel
Cathy Dingemanse Comites

Gastspreker

Cathy Dingemanse, Comites

Onze gastspreker Cathy Dingemanse zal vertellen over het programma Haal Centraal, de uitdagingen en kansen die deze nieuwe manier van werken biedt en  aanverwante thema’s. Natuurlijk is er ook ruimte voor een (uitgebreide) Q&A.

Cathy Dingemanse is partner van adviesbureau Comites en realiseert digitale diensten voor de telecom-, bancaire- en overheidssector. Voor de gemeente Den Haag ontwierp zij HaagiD, de voorloper van en voorbeeld voor DigiD. Zij is gespecialiseerd in service oriëntatie, en was een drijvende kracht achter de verandering van gemeentelijke ICT standaarden. Op dit moment is zij Product Owner van Haal Centraal , waarvoor zij het investeringsvoorstel schreef. Cathy is een gedreven veranderaar door lef te tonen, kennis te delen en samenwerking te zoeken.

Locatie

Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht

Ingang-Museum-Speelklok-Steenweg-6-Utrecht-930×620

Routebeschrijving

Met de auto

Wanneer u met de auto komt en op zoek bent naar een geschikte parkeergelegenheid in het Centrum van Utrecht zijn de garages Springweg en Hoog Catharijne goed aan te raden qua loopstand. Een goedkoper alternatief is P+R Utrecht (Lunetten, Overvecht of Terwijde). Neem vanaf hier de trein, of koop een combikaartje waarmee u kunt parkeren en met maximaal 5 personen de bus of tram naar het centrum van Utrecht kunt nemen.

Met de fiets

Parkeer uw fiets vlakbij het museum in de gratis overdekte fietsenstalling aan de Zadelstraat. Het is ook mogelijk om de fiets bij het Centraal Station te parkeren en te lopen naar het museum of de fiets neer te zetten achter het museum.

Met het OV

Vanaf Utrecht Centraal Station is het 10 minuten lopen naar museum Speelklok.

Met het OV

Het museum is vanaf Utrecht Centraal Station in 10 minuten te bereiken met stadsbus 2, halte Domplein. Vanaf hier is het 300 meter lopen naar museum Speelklok.

9292
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.