+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Overheid & Integratie Kennissessies

Dinsdag 3 november
Donderdag 5 november
Donderdag 26 november

REGISTREREN

Tijdens de Overheid & Integratie kennissessies delen we kennis, ervaringen en ideeën over relevante onderwerpen rondom integratieproblematiek binnen de overheidssector. 

In november organiseren wij maar liefst drie edities van de Overheid & Integratie kennissessie. Dit is hét event waarop IT en ICT professionals uit de overheidssector (rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen) voor een middag samenkomen om kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.
De Overheid & Integratie Kennissessies zullen online plaatsvinden.

Waarover zou u graag van gedachten wisselen?
Geef uw voorkeur op in het registratieformulier en draag bij aan het programma.

U kunt uw keuze maken uit de volgende onderwerpen:

Bent u benieuwd hoe u de integratiearchitectuur centraal kunt beleggen binnen de Rijksoverheid? Wilt u meer weten over de status van NLX en Common Ground? Of komt u uitdagingen tegen binnen Omnichannel dienstverlening?  Bent u Afdelingshoofd/Teamleider, Projectleider IT, Architect, Beheerder of Informatieadviseur? Registreer u dan voor een van de sessies via het registratieformulier. Uiteraard kunt u ook deelnemen aan alle sessies.

De sessies zullen plaatsvinden tussen 13:30 en 16:00 uur. Het volledige programma maken wij binnenkort bekend. 

Waarover zou u graag van gedachten wisselen?

everything connected

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.