+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Layer 7 API Management User Group

dinsdag 3 december 2019

Dankzij uw aanwezigheid en input blikken we terug op een kennisrijke en interactieve Layer 7 API Management User Group User Group.

Wij kwamen samen als Layer 7 API Management User Group om kennis te delen en ideeën en ervaringen rondom API Management uit te wisselen. Tijdens verschillende interessante sessies werd o.a. de roadmap van Layer 7 API Management besproken. Ook werd er ingegaan op de Use Case van de Volksbank. 

Wilt u de Gateway best practices presentatie terugzien? Dit kan!

Tot slot deelde Enable U best practices voor gebruik van de API Gateway. Door de vele vragen die u stelde en de praktijkvoorbeelden die hier uit volgden blikken we terug op een inhoudelijke en leerzame bijeenkomst.

Download de presentatie van Kevin Rijs en Jascha Gregorowitsch met Gateway best practices.

API User Group Gathering

Uw input is belangrijk voor de volgende API Management User Group bijeenkomsten. Na de succesvolle eerste User Group zijn we op zoek naar geïnteresseerde gebruikers die met ons mee willen denken. Dit kan op verschillende vlakken zijn. Wilt u informatie ontvangen over volgende edities, wilt u spreken tijdens de User Group of bekleed u graag een bestuursfunctie binnen de User Group?

 

Maak uw interesse kenbaar. Wij houden u graag op de hoogte.

Ik heb interesse in de User Group!

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan u graag te woord via  +31 (0)20 716 38 66

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.