+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Microservices in de solution architectuur: vloek of zegen?

15 en 16 november
Den Bosch

Grote bedrijven als in de tech-industrie zweren bij het gebruik van microservices in hun solution architectuur. Er zijn veel voordelen te noemen; zo is een applicatie ondergebracht in microservices veel wendbaarder dan een monolithische systeem, is onderhoud beter beheersbaar en zijn applicatie onderdelen beter schaalbaar. Toch staat niet elke organisatie te springen om deze architectuur te adapteren. Waar individuele applicaties versimpelen wordt de architectuur als geheel juist complexer doordat er veel meer gelaagdheid ontstaat. Zijn microservices wel voor iedereen geschikt?

Kom op vrijdag 16 november om 10:45 naar onze paneldiscussie (D1) over microservices in solution architectuur en deel uw mening met onze panelleden

AANMELDEN VOOR HET LAC
a

Anne Plancius Business Technology Architect CA Technologies 

Anne Plancius volgt een opleiding Master of Science aan de Universiteit van Leiden. Anne heeft meer dan 15 jaar ervaring in IT, zowel in Operations als Development, binnen verschillende industrieën.. Deze combinatie van academisch onderzoek en praktische ervaring biedt hem een uniek perspectief op DevOps.
r

Ruud Koreman  Integratie Consultant Enable U

Ruud Koreman heeft een flink track record opgebouwd met integratie trajecten op basis van ESB, SOA en API Management in zowel de private als de publieke sector. Voor die tijd was hij betrokken bij het ontwikkeling van de overheids-standaarden voor gegevens uitwisseling door ICTU/Logius.
h

Han Kleppe  Founder  Leadinfo

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als Growth hacker bij Telecom 360 besloot Han Kleppe zijn kennis en kunde in te zetten voor de start van zijn eigen bedrijf. Nieuwe technologieën worden hierbij niet geschuwd. Leadinfo maakt gebruik van microservices om hun gebruikers realtime informatie te geven welke bedrijven hun website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken.
k

Kees Neven  Founding partner Enable U

Na de HTS in Rotterdam behaalde Kees Neven zijn MBA aan de Universiteit van Antwerpen. Na afronding van zijn studie heeft hij zijn kennis van techniek en bedrijfsstrategie ingezet en verder ontwikkeld bij gerenommeerde IT-bedrijven, waaronder HP, Systinet, Cisco en Webmethods waar hij zijn latere business partner Frank Arts ontmoet. In 2005 richtten zij samen Enable U op, waarna het bedrijf uitgroeide tot dé kennisleider op het gebied van digitale integratie.
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.