+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Landelijk Architectuur Congres 2018

De 20e editie van het 2-daagse Landelijk Architectuur Congres vond dit jaar plaats op 15 en 16 oktober in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Het LAC 2018 had als thema schijnbare tegenstellingen: Paradoxen in Architectuur.

Enable U was deze dagen aanwezig op de standvloer en tijdens de sessie op vrijdagochtend.
Tijdens een enerverende paneldiscussie mengde de zaal zich vol overgave in de stelling: Microservices in de solution architectuur: vloek of zegen?

Grote bedrijven als in de tech-industrie zweren bij het gebruik van microservices in hun solution architectuur. Er zijn veel voordelen te noemen; zo is een applicatie ondergebracht in microservices veel wendbaarder dan een monolithische systeem, is onderhoud beter beheersbaar en zijn applicatie onderdelen beter schaalbaar. Toch staat niet elke organisatie te springen om deze architectuur te adapteren. Waar individuele applicaties versimpelen wordt de architectuur als geheel juist complexer doordat er veel meer gelaagdheid ontstaat. Zijn microservices wel voor iedereen geschikt?

micro-1

Microservices: snelheid versus complexiteit?

Wat is de toekomst van microservices binnen de bestaande solution architectuur? Lees meer over Microservices: snelheid versus complexiteit in het artikel van Kees Neven.
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.