+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

Digitale Integratie voor onderwijsinstellingen seminar

donderdag 1 oktober 2019

AANMELDEN

Onderwijsinstellingen als wendbare, weerbare, toekomstvaste organisatie.

Programma

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseren wij
het Digitale integratie voor onderwijsinstellingen seminar

Iedere onderwijsinstelling wil met zijn informatievoorziening zorgen voor een wendbare, weerbare en toekomst-vaste organisatie, waarbinnen de student en het geboden onderwijs centraal staat.

Met dit doel voor ogen moeten bedrijfs- en organisatieprocessen snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd. Gebruikte applicaties moeten hier -op hun beurt- weer snel op kunnen worden aangepast. Maar de complexiteit van het interne applicatielandschap zet de randvoorwaarden voor een wendbare onderwijsinstelling onder druk.

Tijdens het Digitale integratie voor onderwijsinstellingen seminar leggen onze sprekers de nadruk op de essentiële rol die integratie speelt bij het ontvlechten van uw interne applicatielandschap en lichten de integratievisie -die  24/7 dienstverlening richting studenten en werknemers waarborgt- toe aan de hand van klantverhalen en technologie.

Locatie

Het event vindt plaats in het Academiegebouw
te Utrecht.

Het volledige programma maken wij binnenkort bekend,
en zal starten om 13:00 met een inloop.

U kunt zich alvast registreren.

Houd deze dag vrij in uw agenda, en meld u direct aan!

AANMELDEN
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.