+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

EnableUniverse

donderdag 29 maart 2018

ENABLE U FOR THE DIGITAL FUTURE PART I
door futuroloog Richard van Hooijdonk 

Programma

08:45–09:25 inloop en ontvangst
door dagvoorzitter Gregor Bak

09:30-10:15 keynote I
ENABLE U FOR THE DIGITAL FUTURE PART I,
door futuroloog Richard van Hooijdonk
Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt ons mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

 

10.15-10.45 keynote II
ENABLE U FOR THE DIGITAL FUTURE PART II,
door Enable U CEO Frank Arts
Net als bij muziek is het in de digitale dienstverlening mogelijk om oneindig veel nieuwe combinaties te maken. Frank Arts, co-founder en CEO van Enable U spreekt aan de hand van muzikale composities over het vestigen van je plek in de digitale wereld. “Door gebruik te maken van al het moois dat er is kan men de ideale klantbeleving componeren, maar stel vooral ook eigen samples beschikbaar. Want een idee is pas waardevol als je het deelt!”

Bent u er bij op donderdag 29 maart?
Plaatsen zijn beperkt, dus meld u direct aan!

 

Locatie

Deze editie van het EnableUniverse Congres vindt plaats in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station.
Er bevindt zich een parkeergarage onder het Muziekgebouw.

van 11:05-12:25  en van 13:30-15:00 Subsessies
Door middel van use cases, demo’s en open discussies besteden we zowel in het ochtend als middagprogramma aandacht aan de volgende topics:

subsessie 1a
van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00

2Orchestrate
Neem controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen

Het ICT landschap is enorm in beweging, steeds meer applicaties verhuizen naar de Cloud. Evengoed moeten deze applicaties geïntegreerd worden met andere (lokale) systemen. In deze track geven wij een demo van de Enable U 2Orchestrate platformen waarmee integratie tussen cloud applicaties, tussen cloud en on-premises (hybride) en alleen on-premises applicaties wordt gerealiseerd. We lichten nieuwe ontwikkelingen zoals iPaas, Common Ground, DSO en API Management uit en passen berichtenstandaarden zoals StUF, HL& en UBL SI toe.

Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U

Jascha licht het door Enable U gehanteerde IntegratieBeheerModel toe. Dit model raakt aan ieder aspect van integratie, waarbij de focus ligt op het positioneren van integratie binnen organisaties.

Verder demonstreren we de nieuwe release van Enable U 2Share en bieden we de bezoekers van het congres inzicht in elkaars koppelingen en orchestraties. De volgende sprekers zullen de demonstratie verzorgen: Martijn Keizer Integration process developer, Mark Happel Integration Consultant en Rob W.A. Vissers CCO.

subsessie 1b
van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00

2Authorise
Hoe organiseert u Identity & Access management (IAM) binnen uw organisatie?

Interne en externe audits wijzen uit dat organisaties onvoldoende in control zijn bij het beheer van identiteiten en (toegangs)rechten in hun ICT-omgeving. Het risico op onjuist geautoriseerde toegang tot systemen en gegevens ligt op de loer, evenals  foutgevoelige infrastructuur voor identiteiten-beheer en hoge beheerinspanningen. Nieuwe wet- en regelgeving zoals AVG en GDPR dwingen organisaties bovendien om deze processen onder controle te krijgen.

Christoffel Klimbie, Accountmanager bij Enable U
Christoffel laat in deze sessie  zien hoe u met Enable U 2Authorise binnen korte tijd grip kunt krijgen op processen rondom IAM en hoe u dit succesvol in uw organisatie invoert. Hij wordt bijgestaan door de volgende professionals: Jean-Pierre Vincent, Identity and Access management Consultant, Averias en Mohamed Seif, Cyber-Security Presales, Consultant bij CA Technologies (Engelstalig).


subsessie 1c 

van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00
2Secure
Privacy en beveiliging van systemen in de cloud

De noodzaak tot beveiliging van de toenemende hoeveelheid koppelingen en datastromen wordt steeds groter.
Hoe waarborgen wij eigenlijk de beveiliging van opengestelde API’S in de cloud?

Jimmy de Leeuw, Integratie Consultant bij Enable U In deze track neemt Jimmy u mee in zijn visie op security -en dan met name voor het toetreden tot systemen, het monitoren/loggen hier van, én het definiëren en afdwingen van policies in de cloud. Hij wordt hierbij ondersteunt door de praktijkverhalen van klanten die Germain van der Velden, Accountmanager bij Enable U met zich mee brengt.

12:30 – 13:30 lunch

13:30-15:00 Subsessies 2

subsessie 2a
van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00

2Orchestrate
Neem controle over de automatisering van uw bedrijfsprocessen

subsessie 2b
van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00

2Authorise
Hoe organiseert u Identity & Access management (IAM) binnen uw organisatie?


subsessie 2c 

van 11:05 tot 12:25  en van 13:30-15:00
2Secure
Privacy en beveiliging van systemen in de cloud

15:10-15:35   Keynote III
ENABLE U FOR THE DIGITAL FUTURE PART III,
Door RapidApi CEO Iddo Gino (Engelstalig)

Iddo is de Founder & CEO van Rapid Api, ‘s werelds grootste API hub die al meer dan 400.000 ontwikkelaars helpt verbinding te maken met web-API’s.

15:35- 15:50 Disruption

15:50-16:00 afsluiter
Door Enable U Founders Frank Arts & Kees Neven

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.