+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

DSO Integratie Seminar

donderdag 27 februari 2020

AANMELDEN

DSO ready zonder investeringen in uw vergunningsapplicatie?

DSO READY MET GEBRUIK VAN UW BESTAANDE APPLICATIE

 In 2021 is het écht zover, dan treedt de Omgevingswet in werking, en moeten alle overheden hun digitale infrastructuur rondom omgevingsvergunningen opnieuw hebben ingericht en hebben aangesloten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Vanuit de praktijk blijkt dat verschillende overheden al met het DSO aan de slag zijn gegaan, maar we merken ook dat er nog veel onduidelijkheden zijn. Er bestaan nu eenmaal veel verschillende variaties in het afhandelen van Omgevingswet-aanvragen voor overheden.

Op donderdag 27 februari organiseert Enable U daarom in Utrecht het DSO INTEGRATIE Seminar, waar we bespreken hoe u een leveranciersonafhankelijke, soepele transitie naar het DSO kunt maken met gebruik van uw huidige applicatie.

Programma

Het DSO Integratie Seminar zal starten om 12:00 met een gezamenlijke inloop en lunch. Het programma eindigt om 17:00.

PROGRAMMA
Winkel van Sinkel

Locatie en route

De Winkel Van Sinkel
Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht

Komt u met de trein naar Utrecht? Dan is uw eindstation Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal Station is het +/- 10 minuten lopen naar de Winkel van Sinkel op de Oudegracht 158.

Ook kunt u bus 2, 5, 8, 28, 53, 74 of 77 nemen en uitstappen bij de halte ‘Neude,’ daarvandaan is het nog 3 minuten lopen naar de Oudegracht 158.

Wanneer u met de auto komt en op zoek bent naar een geschikte parkeergelegenheid in het Centrum van Utrecht zijn de garages Springweg en Hoog Catharijne goed aan te raden qua loopstand. Een goedkoper alternatief is P+R Utrecht (Lunetten, Overvecht of Terwijde). Neem vanaf hier de trein, of koop een combikaartje waarmee u kunt parkeren en met maximaal 5 personen de bus of tram naar het centrum van Utrecht kunt nemen.

Programma

Het DSO Integratie Seminar zal starten om 12:30 met een gezamenlijke inloop en lunch. Het programma eindigt om 17:00.

12:30-13:00 Inloop met Koffie en Broodjes

13:00 -13:15 Jascha Gregorowitsch | CTO Enable U
Opening programma. Jascha deelt vanuit de visie van Enable U hoe wij bijdragen aan een soepele transitie naar het DSO.

13:20 – 13:40 Jan Jaap Zoutendijk | Integratie Consultant Enable U
In deze presentatie geeft Jan Jaap toelichting op de DSO architectuur en de mogelijkheden die er zijn om hierop aan te sluiten.

13:40-14:40 Lester Scheidema | Integratie Consultant en Teamlead DSO Enable U
Lester predikt over de ontwikkelingen in de markt rondom het software aanbod DSO. Welke mogelijkheden biedt Enable U om te koppelen met het DSO? Lester licht toe hoe u een leveranciersonafhankelijke, soepele transitie naar het DSO kunt maken en hoe u aan kunt sluiten met uw huidige softwarelandschap.

14:40- 15:15 Rikke van der Heide DSO Beheerder gemeente Leidschendam-Voorburg
Vanuit zijn rol als DSO Beheerder bij de gemeente Leidschendam-Voorburg zal Rikke de bij de gemeente succesvol gerealiseerde praktijkcases presenteren, waaronder het beschikbaar stellen van Kaartviewer, de Koppeling Zaaksysteem, Aansluiting STTR en aansluiting STAM.

15:15 – 15:40 Koffiebreak

15:40 –  16:15 Jascha Gregorowitsch  |  CTO Enable U
Jascha geeft toelichting op het volledig Common Ground ondersteunende Enable U Integratiebeheer model. Hij laat zien welke mogelijkheden er zijn voor het optimaliseren van de informatievoorziening met het Enable U 2Connect cloud integratie platformen hoe Enable U de koppeling met het DSO als Connections-as-a-Service levert.

16:15 – 17:00 Informal Q&A.
Onze integratiespecialisten zullen al uw vragen beantwoorden.

AANMELDEN

Inschrijvingen voor het DSO Integratie Seminar op donderdag 27 februari zijn gesloten.

create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.