+31 (0)20 716 3866 info@enable-u.com

DSO Integratie Seminar

donderdag 27 februari 2020

AANMELDEN

DSO ready zonder investeringen in uw vergunningsapplicatie?

DSO READY MET GEBRUIK VAN UW BESTAANDE APPLICATIE

 In 2021 is het écht zover, dan treedt de Omgevingswet in werking, en moeten alle overheden hun digitale infrastructuur rondom omgevingsvergunningen opnieuw hebben ingericht en hebben aangesloten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Vanuit de praktijk blijkt dat verschillende overheden al met het DSO aan de slag zijn gegaan, maar we merken ook dat er nog veel onduidelijkheden zijn. Er bestaan nu eenmaal veel verschillende variaties in het afhandelen van Omgevingswet-aanvragen voor overheden.

Op donderdag 27 februari organiseert Enable U daarom in Utrecht het DSO INTEGRATIE Seminar, waar we bespreken hoe u een leveranciersonafhankelijke, soepele transitie naar het DSO kunt maken met gebruik van uw huidige applicatie.

Het volledige programma maken wij binnenkort bekend. U kunt zich wel al registreren.

Locatie

Het DSO Integratie Seminar zal plaatsvinden te Utrecht,
en zal starten om 12:00 met een gezamenlijke inloop en lunch.

U kunt zich wel alvast inschrijven.

Houd deze dag vrij in uw agenda, en meld u direct aan!

AANMELDEN
create value, unleash potential

Als innovatief specialist in IT integratie brengen we al meer dan tien jaar mensen, systemen en bedrijven samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. We delen onze kennis met onze klanten en relaties tijdens de Enable-U congressen, webinars én seminars. Want een idee is pas waardevol als je het deelt.